Jasper wint presentatiewedstrijd Jeugdjournaal

Vrijdag 1 juni is bekend geworden dat Jasper Leegwater (12 jaar jong) winnaar is  geworden van de Jeugdjournaal Prestatiewedstrijd. Hij zal zaterdag 2  juni samen met Milouska het Jeugdjournaal presenteren. De screentest kun je hier bekijken.

Jasper is de jongste vrijwillige medewerker bij Radio Aalsmeer en heeft iedere donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een eigen programma onder de naam “Jasper FM“.

Zaterdag 2 juni jl. presenteerde de 12-jarige Jasper Leegwater het  Jeugdjournaal. Hier is de uitzending terug te zien. Vrijdag 1 juni jl. werd er een reportage gemaakt bij hem thuis. Kijk ook hier.

Jasper, namens bestuur, collega’s en luisteraars van harte gefeliciteerd.

In totaal kwamen  donderdag 31 mei 20 leerlingen naar Hilversum voor   een screentest. Zij waren  gekozen uit ruim 400 aanmeldingen voor de Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd.  Donderdagavond koos de jury, bestaande uit presentatrice Milouska, Marga van  Praag (oud-Jeugdjournaal presentatrice) en Heleen Lok (winnares vorig jaar) Jasper als winnaar. Volgens juryvoorzitter Milouska won Jasper het van zijn 19  tegenkandidaten omdat hij “zelfverzekerd in beeld komt, hij  durft te presenteren  en weet wat hij zegt”. Jasper zit in groep 8 van basisschool Samen Eén in  Aalsmeer en hij wil later graag presentator   worden en zit graag bovenop het  nieuws.

Gepubliceerd: 1 juni 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×