Terugblik Sportpassie en carwashactie in Boeket Expresse

U kon er dit weekend niet omheen: Sportpassie Aalsmeer. In Aalsmeer en Kudelstaart kon u zaterdag 25 mei maar liefst 35 sporten uitproberen. Denise van Vliet blikt maandag 27 mei rond 15.30 uur terug met Ron van Raaphorst. Zijn gelijknamige judoschool hield in het kader van Sportpassie een open dag. 

Maar naast Sportpassie werden er nog meer goede initiatieven gehouden. Een groepje meiden van middelbare school Thamen in Uithoorn organiseerde een carwashactie om geld op te halen voor het goede doel. Het geld dat zij hebben opgehaald met het wassen van auto’s gaat naar het team NeveRest. Dit team gaat binnenkort de Alpe d’HuZes beklimmen voor KWF Kankerbestrijding. Denise spreekt rond 17.30 uur met leerling Fabiënne Leeseman. Zij bedacht de carwashactie.

Natuurlijk komt al het andere nieuws van de afgelopen week en de agenda ook weer voorbij tijdens het programma Boeket Expresse.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 mei 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×