Wethouder geeft stokje door aan Helma Persoon

Afgelopen maandag is op Radio Aalsmeer het nieuwe radioprogramma “Door de Mangel” gestart. In dit fonkelnieuwe programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

In de eerste uitzending was wethouder Van der Hoeven te gast. Hij is door de presentatoren Mylène en Elbert flink uitgehoord over diverse zaken. De luisteraars weten nu meer  over de persoon achter deze jonge wethouder. Zo is hij een verzamelaar van alles wat met Pink Floyd te maken heeft en is hij voor een concert van 20 minuten helemaal naar London gereisd.

AB-fractielid tweede gast in “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer
In de uitzending maakte Van der Hoeven ook bekend wie hij heeft uitgekozen als volgende gast. In de aflevering van 16 september is AB-fractielid Helma Persoon te gast in de studio. Zij zal op luchtige wijze in een live uitzending van Radio Aalsmeer “door de mangel” gehaald worden. Er wordt een portret geschilderd van Helma Persoon, waarna zij het stokje (volgens het bekende principe) doorgeeft aan een volgende Aalsmeerder. De gast stelt zelf de muziek samen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn of haar leven. Wat hebben kladblokjes (zie foto) met Helma Persoon te maken?

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×