AB in "Aalsmeer Actueel"

Raadszaal AalsmeerOp zaterdag 5 april a.s. zijn vertegenwoordigers van de politieke partij Aalsmeerse Belangen te gast in het actualiteitenprogramma “Aalsmeer Actueel”. Ook deze week worden vele actuele lokale politieke onderwerpen doorgenomen met de presentatoren van het Aalsmeerse nieuwsprogramma.

Natuurlijk worden ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, door de Aalsmeerse politici  besproken. Het telefoonnummer van de studio is: 0297-325858, maar u kunt uw vraag ook sturen naar studio@radioaalsmeer.nl.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 31 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×