Stewardess Verhoeff in "Door de Mangel"

Annelies Verhoeff2

Maandag 7 april 2014 is er weer een opmerkelijke Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. In de wekelijkse ’talkshow’ is deze week Annelies Verhoeff de 31e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond nam er opnieuw een interessante Kudelstaartse plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, heeft Louise Nicolaï uitgebreid verteld over haar persoonlijke leven. Zo is zij ingegaan op haar jeugd in Wassenaar, waar zij de tegenstelling tussen rijk en minder rijk ervoer. Ze probeerde zich daaraan te onttrekken door juist een verbindende factor te zijn. Op de bekende vraag zichzelf in drie woorden samen te vatten, antwoordde Louise met: “kritisch, onderzoekend en humor zoekend”. Via de School voor de Journalistiek kwam zij uiteindelijk in de medische wereld terecht en is zij mesoloog geworden. “Humor is een ding om zaken te relativeren. Dat geeft soms lucht. Contact met het kind in jezelf houden is belangrijk. Zo spelen we regelmatig tikkertje of verstoppertje met onze dochter in huis”, aldus de Kudelstaartse. In haar werk als mesoloog kijkt zij door diverse brillen naar haar cliënten en probeert zij hen te helpen door de Oosterse en Westerse geneeskunde met elkaar te verbinden.

In het programma maakte Nicolaï ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 7 april a.s. mag Annelies Verhoeff achter de microfoon plaatsnemen. Zij is masseuse, stewardess en moeder. Nicolaï wil van haar weten wat haar drijft en wat haar grootste levensles is. Verhoeff zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 31 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×