Kroegbaas Jan van Schuppen gemangeld

Jan van SchuppenMaandag 16  juni is wederom het programma “Door de Mangel” te beluisteren op Radio Aalsmeer. In wekelijkse ‘talkshow’ op de lokale omroep neemt iedere week een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. De 41e gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald, is Jan van Schuppen. Hij is kroegbaas van bar/café Joppe en heeft iets met oldtimers. Maandag zal hij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandag  werd Peter Sparnaaij als 40e Aalsmeerder door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  Het radioprogramma “Door de Mangel”, dat iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur door zus en broer Mylène en Elbert Huijts wordt gepresenteerd, ontvangt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder. Juwelierszoon Sparnaaij vertelde zeer uitgebreid verteld over zijn jeugd en de reden waarom hij niet het juweliersvak is ingegaan. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde de webdesigner met: ‘theoreticus, practicus en mensen mens’. “Ik hou er van om te zien wat er in de praktijk uitkomt wat in theorie wordt bedacht”, aldus de ras-Aalsmeerder. “Techniek is voor mij een hoofdpad geweest, maar ik sla graag een zijweggetje in”. Zo is Peter ook gestart met zijn bedrijf Lab35/Aalsmeer.nu.  De combinatie techniek en creativiteit kwamen voor de juwelierszoon samen in het internet en is daarom in samenwerking met Bob van der Laarse en Martijn Vooges ‘Aalsmeer.nu’ gestart. “Webhosting, vormgeving en het bouwen van websites, kortom het complete pakket kunnen wij aanbieden”. In zijn vrije tijd sport Sparnaaij graag, maar is hij ook als presentator bij Radio Aalsmeer te horen. Ook toert hij regelmatig in zijn oldtimer en reist hij de wereld rond. “Zo heb ik een keer in de middle of nowhere met een stel Venezolanen oud en nieuw gevierd. Schitterend, maar hield er de volgende dag wel een flinke kater aan over”, vertelde de wereldreiziger.

In het programma maakte Sparnaaij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. In de 41e editie van maandag 16 juni a.s. mag Jan van Schuppen, kroegbaas van bar/café Joppe achter de microfoon plaats nemen. “Hij was één van mijn eerste klanten en sindsdien is hij eigenlijk een goede vriend geworden. Hij heeft ook een hobby met klassiekers en ik zou graag willen weten wat hij nog naast zijn Puch nog willen als klassieker”, aldus Peter.  Van Schuppen zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

U kunt live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 9 juni 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×