‘Let’s Go’ over de Prinsessen Party voor 22Q11

Als jij altijd al de echte Disney-prinsessen hebt willen ontmoeten, dan moet je vrijdag zeker luisteren naar Kim Maarse en Joey Kaandorp met ‘Let’s Go’. Zij gaan het hebben over de Disney Prinsessen Party van 12 juni. Het is een bijzonder feest met alle prinsessen om aandacht te vragen voor 22Q11. Wil jij weten wat 22Q11 is? Luister dan vrijdag naar ‘Let’s Go’. Verder komt het jeugdteam van volleybalclub Oradi langs. Wat zijn eigenlijk de regels bij volleybal en hoe kun je een goede volleyballer worden? Kim en Joey vragen het ze vrijdag. Heb jij zelf een leuk liedje dat je wil horen in de uitzending? Mail je verzoekje dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl of kom tijdens de uitzending langs in de studio.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×