‘Uur van Puur’ ontvangt Lady Geek

Maandag 12 december is om 18.00 uur het onderwerp van het social-mediaprogramma ‘Uur van Puur’ de verkiezing van het social mediawoord van het jaar 2016. Daarvoor heeft Anna-Maria ee wel heel bijzondere gast uitgenodigd: Brechtje de Leij, ook wel ‘Lady Geek’ genoemd. Zij is bekend van haar succesvolle mobiele strategie bij NU.nl en haar baanbrekende innovaties als een Google Glass & Smartwatch app. Tegenwoordig werkt ze als sr. product manager bij Marktplaats/eBay en als Mobile Expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Daarnaast is ze als social influencer druk met het domineren van de Trending Topics en is ze door Quote uitgeroepen als “Heersende Twitteraar”.

‘Uur van Puur’ wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×