Wensen in kerstboom voor Dag van je Leven

Naast het organiseren van de jaarlijkse botendag en het feest tijdens de Aalsmeerse Feestweek, laat Stichting Dag van je Leven ook wensen in vervulling gaan. Of dat nou een wens is voor een hele groep van een woonvoorziening of een dagcentrum of dat het een individuele wens is, het bestuur van de Stichting doet altijd haar best om iets te regelen. De wensen kunnen variëren van een bezoekje aan een schoonheidsspecialiste of het bijwonen van een voetbalwedstrijd tot een groepsuitje naar de dierentuin. Wat voor de meeste mensen als normaal wordt beschouwd kan voor mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven betekenen. En gezien de bezuinigingen in de zorg is er voor hen steeds minder mogelijk.

Papieren kerstballen
Afgelopen week gingen de bestuursleden op pad om deze wensen te verzamelen en ze deden dat op een originele manier in deze Kersttijd. Maar liefst veertien kerstbomen werden geplaatst bij Ons Tweede Thuis-voorzieningen in Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Uithoorn en Hoofddorp, mede dankzij de medewerking van Duoplant. Achthonderd papieren kerstballen waren geknipt en uitgereikt aan de begeleiders en cliënten. Daarop mogen de wensen geschreven of getekend worden. In januari worden de wenskerstbomen weer opgehaald en gaat het bestuur van Stichting Dag van je Leven kijken wat er allemaal mogelijk is.

Club van 100
Het bestuur van Stichting Dag van je Leven probeert zoveel mogelijk wensen met medewerking van organisaties en particulieren in vervulling te laten gaan, maar vaak zijn er kosten aan verbonden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het vervoer, want dat kost altijd veel geld. Zonder donateurs en sponsors kan de Stichting niets doen. Daarom is de ‘Dag van je Leven Club van 100’ opgericht. Een club waar je als bedrijf of particulier bij wilt horen als je achter het werk van de Stichting staat. Met slechts € 100,- per jaar of een veelvoud daarvan steunt u het werk van Stichting Dag van je Leven.

Wilt u Stichting Dag van je Leven ook steunen? Word dan lid van de ‘Dag van je Leven Club van 100’. Voor meer informatie kijk op www.dagvanjeleven.org of stuur een mail naar info@dagvanjeleven.org en ontvang een aanmeldformulier voor deze actie.

Foto: Stichting Dag van je Leven

Gepubliceerd: 20 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×