Jazz en Maya's in 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest heeft zaterdag in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ als gaste jazz-zangeres Colette Wickenhagen. Vorig jaar was zij ook al eens te gast bij Sem en is er toen aandacht geschonken aan het Chazz festival (Chazz is de samenvoeging van Charity Jazz). Daar komt Colette weer over praten. Dit festival wordt gehouden op 24 juni in De Hoef, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede komt aan Maya kinderen in Guatemala. Met de opbrengst kunnen deze kinderen een opleiding volgen i.p.v. als analfabeten het leven in te moeten. Maya’s worden in Guatemala achtergesteld, apartheid in dat land is nog aanwezig. Het verhaal van Colette wordt uiteraard gelardeerd met jazzy muziek. Meer info over Chazz op www.chazz.nl

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×