Arjan Buis te gast in ‘Door de Mangel’

Op Tweede Paasdag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ Henk de Rooij als 206e gast. De schietinstructeur bij de Amsterdamse politie omschreef zichzelf als rustig, handig en streberig. Naast het omgaan met wapens en bedreigende situaties, is Henk een fervent fietser en borduurt hij in zijn ‘vrije tijd’. “Via mijn schoonmoeder kwam ik in aanraking met boorduurmachines. Met name de techniek interesseerde mij en dat resulteerde uiteindelijk in deze uit de hand gelopen hobby”, aldus De Rooij.

Uiteraard is de Kudelstaartse politiemedewerker ook opzoek gegaan naar een volgende gast. Hij heeft Arjan Buis gevraagd komende maandag achter de microfoon plaats te nemen. Arjan heeft zijn seringenkwekerij vaarwelgezegd en is een zeilmakerij begonnen. Waarom heb je deze stap gezet en hoe krijg je dat voor elkaar. Het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts zullen Arjan o.a. deze vraag voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjan Buis (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×