Cor Bakker en Humphrey Campbell bij Bob & Gon

“Bob en Gon” ontvangen op zondag 22 april Cor Bakker samen met Humphrey Campbell. Deze keer niet in The Club van het Crown Theater Aalsmeer, maar in Het Tuintheater in de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug.
Dat we in Nederland gezegend zijn met een aantal hele goede zangeressen weet iedereen. Goeie mannelijke vocalisten zijn daarentegen wat moeilijker te vinden. Zeker in de richting van de jazz, soul, funk & latin music hebben we maar één fantastische vertolker in Nederland: Humphrey Campbell!

Zondagmiddagconcert
En laat het nou deze sympathieke zanger zijn, die samen met het geweldige trio van pianist en entertainer Cor Bakker, een speciaal zondagmiddagconcert geeft. Lekkere luistermuziek van Nat King Cole, Marvin Gaye, Wim Sonneveld en van Stevie Wonder tot Antonio Jobim: Sweet soul en funky latin… Songs in the Key of Life!

Bereid u voor op een afwisselende muzikale middag, met een kopje thee, of biertje en wijn en lekkere tapas in de tropische sfeer van Het Tuintheater in de Arendshoeve.
Aanvang 15.30 uur. U kunt heerlijk relaxed een drankje nemen en genieten van de groene sfeer van de Arendshoeve aan de Aalsmeerderdijk 438 in Aalsmeerderbrug. Kaarten à € 21,50 zijn verkrijgbaar bij Wittebol Wijnen, Ophelialaan in Aalsmeer of aan de kassa op de dag zelf. U kunt ook reserveren door een mail te sturen aan: tickets@crowntheateraalsmeer.nl.

Foto: Stef Nagel

Gepubliceerd: 18 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×