Dutch Flower Group beste familiebedrijf

De Dutch Flower Group heeft woensdag 11 april de Familiebedrijven Award 2018 gewonnen. Het familiebedrijf werd gekozen uit een selecte groep van vijf genomineerde ondernemingen. Marco van Zijverden, CEO van de Dutch Flower Group, ontving de award uit handen van Jan Kees de Jager, voormalig staatssecretaris en minister van financiën en sinds 2014 CFO van KPN.

30 handelsbedrijven
De Dutch Flower Group, van de families Van Zijverden en Van Duijn, omvat 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die gezamenlijk de hele sierteeltketen bedienen. Het is een echt familiebedrijf dat internationaal een enorme groei doormaakt en inmiddels wereldwijd de grootste is in haar markt. Ondanks de groei is de organisatie erin geslaagd om niet alleen de participatie van haar medewerkers te stimuleren maar ook aan de familiecultuur vast te houden.

Duurzaamheid
De Dutch Flower Group investeert ook volop in duurzaamheid. In de gebieden waar het familiebedrijf actief is worden goede doelen ondersteund en initiatieven opgezet om het leefklimaat en het welzijn van de hulpbehoevende medemens te verbeteren. Onder het devies “Making Life Colourful” zijn kennis, kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid leidend in de bedrijfsvoering.

Fentener
Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. De Stichting looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.

Foto: Stichting Familie Onderneming

Gepubliceerd: 11 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×