Geef een ‘KWF Wensboeket’ weg op de Geraniummarkt

Op 12 mei zal KWF Aalsmeer ook weer met een kraam op de geraniummarkt aanwezig zijn. Net als in de afgelopen twee jaar zal er een autoracebaan staan en kunnen jong en oud tegen elkaar autoracen met zeer snelle mini race-autootjes. Maar dit jaar voor het eerst zal er ook een mogelijkheid zijn om een ‘KWF Wensboeket’ weg
te geven.

Hoe werkt het? Voor 2 Euro koop je een mooie, verse roos. Deze roos wordt in een vaas gezet en jij kunt (per roos) een wenskaart invullen. Op die wenskaart kun je een wens schrijven voor bijv. iemand die ernstig ziek is of juist aan de beterende hand is. Maar ook kun je een wens schrijven voor je moeder, want de volgende dag is het Moederdag. Of een wens voor iemand die je heel aardig of lief vindt. Of voor een bejaarde buurman of  buurvrouw misschien. De ingevulde wenskaarten worden in een grote bus gedaan.

Aan het eind van de dag zal een bekende Aalsmeerse bloembindster van alle verkochte rozen een aantal prachtig opgemaakte boeketten samenstellen. Uit de bus met wenskaarten wordt voor ieder boeket een kaart getrokken. KWF Aalsmeer zorgt ervoor dat de mensen die op de uitverkoren wenskaarten staan nog dezelfde middag/avond het boeket thuis afgeleverd krijgt, uiteraard met de geschreven wenskaart erbij. Hoe leuk is dat!

De opbrengst van 2 Euro per roos komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding, want de rozen worden gesponsord door Afriflora. Wie gun jij zo’n fantastisch boeket van prachtige verse rozen? Iemand die het moeilijk heeft of gewoon een lieve vriend(in)? Of je moeder of schoonmoeder of wie dan ook? Doe mee en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Gepubliceerd: 30 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×