Geen bussen maandag en dinsdag

Toenemende werkdruk, niet kunnen plassen, te weinig salaris, de veiligheid en personeelstekorten, allemaal redenen waarom het streekvervoer komende maandag en dinsdag het werk neerleggen. Even was het nog onduidelijk of de staking door ging, omdat de werkgevers via de voorzieningenrechter in Utrecht dit probeerden te voorkomen. De rechter besloot echter afgelopen donderdag de werkonderbreking niet te verbieden.

Reiziger de dupe
Dit betekent dat komende maandag en dinsdag nergens streekbussen rijden. Ook alle regionale treinen die niet van NS zijn, rijden die dagen niet, aldus de vakbonden. Connexxion op haar website: “De bonden leggen, ondanks een eerder gezamenlijk bereikt onderhandelingsresultaat, nieuwe eisen op tafel en geven de werkgevers geen tijd om deze te beoordelen. Onze reiziger is de dupe.”

Ook in Aalsmeer en Kudelstaart zullen de bussen niet rijden. Reist u dus normaal gesproken met het openbaar vervoer, houd er rekening mee dat dit dus problemen op gaat leveren. Zeker voor reizigers van en naar Schiphol.

Kijk voor de meest actuele reisinformatie op 9292.nl.

Gepubliceerd: 27 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×