'Kom in de Kas' druk bezocht

Op zaterdag 7 en zondag 8 april vindt de 41e editie plaats van Kom in de Kas. Dit is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Ook in Aalsmeer kunt u diverse glastuinbouwbedrijven bezoeken, dit keer aan de Hoofdweg op de grens De Kwakel en Kudelstaart.

Hortensiakweker Ard van Klaveren heeft ook zijn deuren geopend. “Zaterdag was het echt heel druk”, aldus de kweker. Op zondag kwam de bezoekersstroom wat langzamer op gang, maar rond het middaguur vormde zich toch een behoorlijk lint fietsers op de Hoofdweg. Natuurlijk geholpen door het mooie weer.

Tot 16.00 uur zondagmiddag kunt u nog terecht bij 6 verschillende tuinbouwbedrijven.

Foto: Ard van Klaveren geeft uitleg

Gepubliceerd: 8 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×