Kruising Beethovenlaan-Haydnstraat afgesloten

Vanaf maandag 16 april wordt de kruising Beethovenlaan-Haydnstraat opgeknapt. Dit gebeurt in het kader van lopende reconstructie werkzaamheden in de Componistenwijk. De winkels aan de Beethovenlaan, inclusief de supermarkt Hoogvliet, blijven bereikbaar.

De bestrating en de afvoerleidingen van de putten worden vernieuwd. Ook wordt de aanleg van het nieuwe riool vanuit de Haydnstraat uitgevoerd. Het verhoogde kruisingsvlak met daarop een zebrapad tegenover de winkel van Hoogvliet blijft gehandhaafd.

De werkzaamheden duren drie weken, uitgaande van gunstige weeromstandigheden. Door de werkzaamheden kan wel enige overlast ontstaan. Gedurende de werkzaamheden wordt een verkeersomleiding ingesteld. De woningen blijven via de Beethovenlaan altijd bereikbaar.

Bereikbaarheid
De omleidingsroute zal met borden worden aangegeven. Voor de voetgangers en fietsers is het wel mogelijk via een tijdelijke geleiding een route langs de werkzaamheden te volgen. De hulpdiensten worden door de gemeente geïnformeerd over de bereikbaarheid.

Gepubliceerd: 10 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×