Le Mans-expert John de Niet gemangeld in talkshow

Afgelopen maandag was Arjan Buis te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Buis omschreef zichzelf als rustig, een doorzetter en nieuwsgierig. De Buurter werkte enige tijd op de kwekerij van zijn ouders, maar nam uiteindelijk de seringenkwekerij over van zijn schoonouders. Na een aantal jaar maakte Arjan een carrièremove en startte een zeilmakerij en kleine jachthaven. Naast zijn werk, bouwt de Aalsmeerder modelboten en -auto’s.

John de Niet
De zeilmaker is ook opzoek gegaan naar een nieuwe gast. Hij koos voor zijn goede vriend John de Niet. Naast zijn Warmte Technisch Bureau is De Niet een fan van de 24-uur van Le Mans. “Hij gaat daar al sinds zijn 16e ieder jaar naar toe en weet alle van deze autorace”, aldus Buis. “Ik ben benieuwd hoe hij dat weet te combineren met zijn drukke werkzaamheden in zijn bedrijf.” Deze vraag en nog vele anderen zal het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts voorleggen aan de techneut. Mocht u als luisteraar een vraag hebben voor John de Niet, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×