‘Let’s Go’ kijkt en luistert Voice of Let’s Go terug!

De afgelopen weken ontving Kim iedere week een kandidaat in studio. Matthias, Isabella, Maud, Luna, Amber, Pim en Lotte lieten de stoelen draaien in de studio met The Voice of Let’s Go. Iedereen kwam zijn of haar talent laten horen en natuurlijk kreeg iedereen ook de kans om te vertellen welke coach ze echt zouden kiezen bij The Voice Kids.

De eerste week waren broer en zus Matthias en Isabelle te gast. Maud kwam vertellen hoe de voorrondes van The Voice er eigenlijk uitzien. Luna vertelde dat zij het liefste opera zingt. Neef en nicht Pim en Amber zongen samen een liedje wat ze hadden geoefend met hun muziekjuf Maartje en als laatste was Lotte die zo graag later zou willen zingen in een musical. Vrijdag hoor je alle optredens nog een keer voorbij komen in ‘Let’s Go’.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 23 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×