Nu al plekje reserveren voor de Vrijmarkt?

Over een kleine week, op vrijdag 27 april is het weer Koningsdag en dus vrijmarkt in Nederland. Ook in Aalsmeer zijn de voorbereidingen al in volle gang. Daarbij hoort natuurlijk het veroveren van een mooie plek om je waren aan de man te brengen. 

Zo ook in de Zijdstraat en bij het ABN-gebouw. Daar proberen Aalsmeerders al het beste plekje te reserveren door op de stoeptegels aan te geven dat het betreffende plekje al vergeven is.

Niet iedereen is even blij met deze ‘reserveringen’. Op Facebook (Je bent Aalsmeerder als…) zijn vergelijkingen gemaakt met vakantiegangers die strandbedjes reserveren met een handdoek. Ook zijn er mensen die vinden dat de tape weggehaald moet worden. Gewoon vroeg opstaan om een plekje te regelen, lijkt het devies. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Foto: Laurens Niezen Fotografie / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 21 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×