‘Op weg naar DownTown’

We tellen af naar DownTown Ophelia op 2 juni. Iedere zaterdag nemen Kim Maarse en Dennis Wijnhout u mee “Op weg naar DownTown”. In het programma blikken zij vooruit op de activiteiten. U kunt alvast verzoekplaatje aanvragen die op 2 juni gedraaid worden tijdens “DownTown Radio”. Het programma “Op weg naar Down Town” laat u ook kennis maken met de wereld van mensen met een beperking. Iedere week ontvangen Kim en Dennis gasten die vertellen hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Zaterdag 5 mei is de eerste uitzending tussen 14.00 en 15.00 uur. DownTown Ophelia initiatiefnemers Ingrid Kranenburg en Ilse Zethof zijn van de partij. Ook is Meike van Eijk erbij. Meike is 20 jaar, heeft het syndroom van Down en werkt bij Dagcentrum Middelpolder.

‘Op weg naar DownTown’ wordt iedere zaterdag (tot 2 juni) uitgezonden van 14.00 – 15.00 uur . Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mariëlle Wegman

Gepubliceerd: 30 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×