Rookvrij Schoolplein in ‘Let’s Go’

Kim is ook deze week weer op pad geweest. Ze was aanwezig bij de onthulling van het Rookvrije Schoolplein van de Jozefschool. Deze onthulling werd gedaan door onze eigen Kinderburgemeester Derek. Hij is niet alleen druk met rookvrije schoolpleinen en verenigingen, maar ook met het zoeken naar een goede opvolger. Ben jij de nieuwe Kinderburgemeester? Ook daar hoor je vrijdag alles over. Deze week hebben we wel twee The Voice of Let’s Go kandidaten! Pim en Amber, zijn ons eerste duo. Wat ze gaan zingen en waarom zingen ze graag samen? Dat hoor je vrijdag. Ook hoor je nog het interview met Cedric en Elijah, van de Ludwigs en natuurlijk is er ook nog tijd voor muziek. Kim, Laurens en Jonas beginnen om 18.00 uur met de show.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kinderburgemeester Derek

Gepubliceerd: 9 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×