Scratchdag IkToon zoekt (solo)muzikanten

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar in juni weer een landelijke IkToon-maand georganiseerd. Optredens van amateurverenigingen, tentoonstellingen, kleurwedstrijden, workshops: Nederland staat in juni weer in het teken van kunst voor iedereen.

Scratchdag
In Aalsmeer was vorig jaar het slotconcert van de IkToon-maand Muziek aan de Oever een groot succes dus
bundelen de zangers, zangeressen en muzikanten van Aalsmeer ook dit jaar weer hun muzikale kwaliteiten tijdens een heuse Scratchdag op zaterdag 30 juni 2018. Vanaf de ochtend zal er in het Gemeentehuis van Aalsmeer hard worden gewerkt aan een gevarieerd repertoire; van de Sound of Music tot Coldplay en van Vangelis tot Queen. Onder leiding van dirigent Martin van de Brugge, zeer ervaren in het leiden van dergelijke evenementen, zal er gedurende de dag toegewerkt worden naar de presentatie die om 16.00 uur wordt gegeven.

Muzikanten en (solo)artiesten welkom
Leden van een aantal koren en orkesten hebben hun medewerking al toegezegd, maar deze dag is ook toegankelijk voor zangers en muzikanten uit de regio. Ook als u niet bent aangesloten bij een koor of orkest bent u van harte welkom, en ook zangsolisten die wat korte solofragmenten uit het repertoire voor hun rekening kunnen nemen mogen zich opgeven. Dit is dè kans om een keer met een groot koor en orkest onder andere Do-Re-Mi of de Bohemian Rhapsody uit te voeren. Deelname is gratis.

‘Inzeeprepetitie’
De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om zich extra goed voor te bereiden op deze muzikale happening. Op zaterdagmiddag 16 juni zijn de instrumentalisten welkom op de ‘inzeeprepetitie’ onder leiding van André Vulperhorst. En op vrijdagavond 22 juni zijn de zangers in de gelegenheid om al kennis te maken met hun repertoire. Aanmelden voor dit unieke evenement kan tot 1 juni door een mail te sturen naar
ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 24 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×