Van den Eerenbeemt met 'BRONST' in Bacchus

Yvonne is een begenadigd actrice (Klikbeet), veelzijdige zangeres en slimme cabaretier. Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne met SIRENE, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien. Zo beleefde het publiek ook een voorstelling én ontruimingsoefening ineen en maakte op ludieke wijze kennis met de warmbloedige Limburgse furie.

Nu komt ze naar Bacchus met de voorstelling BRONST. Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat.
BRONST is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden.

Op zaterdag 21 april is zij te zien in Cultureel Café Bacchus. Aanvang: 21.00 uur en de entree bedraagt €12.-

Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.cultureelcafebacchus.nl of telefonisch 0297-342657 (na 18.00)

Gepubliceerd: 17 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×