‘Vrijdagavondcafé’ luidt het weekend weer in

De deuren van het ‘Vrijdagavondcafé’ worden ook deze week weer wijd opengezet door presentator Ron Leegwater zodat alle gasten weer kunnen binnenstromen. Naast de Twitterhit, het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-classic en de gezellige meezinger zijn er korte interviews en gesprekken met de cafébezoekers. Deze week presenteert Ron samen met Kirsten Verhoef en is er het maandelijkse boeiende gesprek met wijkagent Aalsmeer Centrum Erik van den Brun, alles over de nieuwe improvisatie-voorstelling van de Rijzenspelers door Remco Brandt en het Vrijdagavond-Mini-Magazine door Kirsten. Ook het oranjecomité Aalsmeer komt in de uitzending vertellen over vrijwilligers tijdens Koningsdag op het Raadhuisplein. Het gezellige radiocafé is er van 21.00 tot 23.00 uur.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Eric vd Brun (l) en Ron Leegwater (r)

Gepubliceerd: 9 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×