‘Echt Esther’ over crowdfunding

Crowdfunding betekent letterlijk ‘financiering’ door het ‘volk’. Het wordt regelmatig ingezet door start-ups, voor de financiering van creatieve projecten, een goede doelenactie of om directe hulp te bieden aan iemand in nood. Donderdagavond zijn Alfred van Muiden, Judith Webber en Ianthe Lammers van Toorenburg te gast bij Esther Sparnaaij. Alfred is al 30 jaar actief op het gebied van financieringsadvies. Hij heeft 10 crowdfundingprojecten begeleid van start tot eind. Judith startte kortgeleden een crowdfundingactie voor een heel bijzondere start-up en Ianthe is bezig met crowdfunding voor Natalya Pan van Loo. Zij raakte ernstig verminkt in haar gezicht door een aanrijding. Ianthe is goed bevriend met de vader van Natalya en zet zich in om geld op te halen voor het herstel Natalya’s gezicht, zodat de jonge vrouw sterk de toekomst in kan. Vragen of input voor het programma? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 4 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×