Opbrengst 'Let's Make Memories' bijna €35.000,-

Op zaterdag 23 maart werd voor de tweede keer in successie de actiedag ‘Let’s Make Memories’ gehouden. De gehele regio kwam in actie voor de Aalsmeerse Stichting Living Memories. Zij maken video’s voor ouders en familie van ernstig zieke kinderen en hen zo een blijvende herinnering geven aan hun dierbare.

Spinningmarathon
Een dag lang waren er diverse acties om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Tijdens de grote spinning-marathon in sporthal de Waterlelie fietsten ruim 35 spinningteams vanaf 10 uur lang om zoveel mogelijk geld op te halen en werd o.a. een judo demonstratie gegeven. Ook trokken er klusteams door de regio die tegen betaling allerlei klusjes opknapten. Daarnaast was de 8-jarige Kudelstaartse Dylan al weken in actie voor voor ‘Living Memories’.

Unieke marathonuitzending
De hele dag werd verslagen middels een unieke samenwerking tussen zes omroepen uit de regio. De 10 uur durende live-uitzending vanuit de studio van Radio Aalsmeer werd mogelijk gemaakt door RTV Amstelveen, RickFM, MeerRadio, JammFM, Radio Tulipa en Radio Aalsmeer.

Waanzinnig bedrag
In het laatste uur van de uitzending werd het eindbedrag bekendgemaakt: €34.114 euro, waarvan Dylan meer dan €11.000 voor zijn rekening nam. Een waanzinnig bedrag dat ongetwijfeld nog hoger zal uitvallen als de definitieve balans is opgemaakt.

Donaties zijn ook na deze actiedag welkom op rekeningnummer: NL 74 RABO 0316686360 t.n.v. Stichting Living Memories.

Actiedag Stichting Living Memories in vogelvlucht!

Een impressie van een prachtige actiedag!#LetsMakeMemories#StichtingLivingMemories#Helden

Geplaatst door Stichting Living Memories op Zaterdag 23 maart 2019

Foto: Stichting Living Memories

Gepubliceerd: 23 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×