Nationaal Schoolontbijt op de Graankorrel

Tijdens de 17e editie van het Nationaal Schoolontbijt, de week waarin een half miljoen kinderen samen gezellig en gezond ontbijten op 2.750 basisscholen, vinden ook Burgemeestersontbijtjes plaats. In Noord-Holland ontvangen de burgemeesters van 28 gemeenten schoolkinderen uit de buurt voor een gezamenlijk ontbijt op het stadhuis. Zo geven ze samen het gezonde voorbeeld.

In totaal doen 250 burgemeesters in het hele land mee. Veel van hen betalen symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Deze stichting zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Zodat deze kwetsbare kinderen weer rust vinden en aandacht krijgen. Om rust en aandacht draait het ook bij deze editie van de ontbijtweek met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt!

Burgemeester Oude Kotte van Aalsmeer zal op 6 november a.s. gaan ontbijten op De Graankorrel in Kudelstaart.

Gepubliceerd: 30 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×