Burgemeester Oude Kotte in uitgestelde jubileumuitzending

Sinds september 2013 ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Iedereen zijn of haar eigen verhaal dat de moeite waard is om te vertellen. Na zeven jaar ontvangt de talkshow maandag 5 oktober de 300e gast. Deze mijlpaal wordt gevierd met opnieuw een speciale gast. Burgemeester Gido Oude Kotte zal het lustrum luister bijzetten door in de studio aan te schuiven.

Eigenlijk zouden de jubileumuitzending op 21 september worden uitgezonden, maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Een week later was de burgemeester verhinderd en werd er nog een herhaling uitgezonden. Op maandag 5 oktober hopen we dan toch de 300ste uitzending te kunnen maken. Uiteraard met een slag om de arm vanwege de huidige coronaomstandigheden.

Heb je ook een vraag voor de burgemeester, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Burgemeester Gido Oude Kotte

Gepubliceerd: 1 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×