COVID Sneltest Straat aan Witteweg Aalsmeer

Aalsmeer – De COVID Teststraten van de GGD zijn behoorlijk overbelast, al lijken de wachttijden de laatste tijd wat terug te lopen. Om toch snel te kunnen testen, stappen ook commerciële bedrijven in dit ‘gat in de markt’. Zo opende het zorgbedrijf Lead Healthcare eerder al in Baarn, Naarden, Almere, Eindhoven, en Utrecht COVID Sneltest Straten. Komende woensdag 28 oktober opent het bedrijf in Aalsmeer haar zesde COVID Sneltest Straat. Er wordt bij het testen gebruik gemaakt van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltesten van Abbott of Roche. De uitslag is er al binnen een kwartier en je moet vooraf reserveren. De Sneltest Straat wordt gevestigd aan de Witteweg 3.

Binnen 15 minuten resultaat
Het is voor iedereen eenvoudig. Online reserveren via de website www.covidsnelteststraat.nl, je kiest een locatie, datum en tijdslot. De testresultaten worden altijd binnen 15 minuten na afname gedeeld met de geteste persoon. Dit scheelt enorm veel onnodige stress. De reguliere teststraten worden op dit moment overspoeld en het is vaak lang wachten op de uitslag. Dit brengt bij mensen met klachten en hun naasten stress en onzekerheid. Hele huishoudens moeten vaak onnodig in quarantaine, met alle gevolgen van dien.

COVID19 reisdocument
Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.
De COVID Sneltest Straat biedt reizigers die negatief testen een reisdocument waarop staat dat zij negatief getest zijn op COVID19.
Met deze Sneltest Straat worden bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren de mogelijkheid geboden om snel getest te kunnen worden. Als ze aangeven dat je geen corona hebt, dan kun je er vanuit gaan dat je het ook echt niet hebt. Als de test wel positief uitvalt, moet je eigenlijk nog een reguliere test doen om te kijken of je echt besmet bent. De testen kosten €99,- (excl. BTW).

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×