'Echt Esther' over verwerken van seksueel misbruik

Maaike Bloemsma is de schrijfster van het eerste ‘misbruiktraumaverwerkingsboek’ van Nederland. Zij is op zeer jonge leeftijd seksueel misbruikt en beschrijft in dit boek hoe zij dit heeft verwerkt. De kiem voor het boek werd gelegd in de opleiding Verlieskunde Verborgen Verlies.

Presentatrice Esther Sparnaaij gaat praten over hoe dit leidde tot een zelfhulpboek voor lotgenoten. Seksueel misbruik is een heel groot maatschappelijk probleem en de cijfers over kindermisbruik zijn schokkend. De hoogste tijd dus om aandacht te schenken aan seksueel misbruik. Dat doet Esther we in de uitzending van donderdag 15 oktober om 19.00 uur.

Heb jij een vraag voor Maaike? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 12 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×