Zorgcentrum 't Kloosterhof dicht na corona-uitbraak

Aalsmeer – Nadat eerder het Zorgcentrum Aelsmeer haar deuren moest sluiten vanwege coronabesmettingen, heeft nu ’t Kloosterhof aan de Clematisstraat in Aalsmeer moeten besluiten de deuren gesloten te houden voor bezoekers. In verband met meerdere besmettingen bij bewoners op verschillende etages is de directie van het zorgcentrum helaas genoodzaakt om ’t Kloosterhof per direct te sluiten voor bezoek. Dat maakten zij maandag bekend op Facebook, waarna vele steunbetuigingen geplaatst werden. Of er ook aanvullende maatregelen zijn getroffen is (nog) onbekend.

Ook in het Zorgcentrum Aelsmeer zijn nog altijd meerdere coronamaatregelen van kracht nadat eerder bewoners besmet waren geraakt. Zo moeten bewoners op hun eigen afdeling blijven en mag er 1 bezoeker per dag per bewoner op de kamer komen met een mondkapje. Ook dragen alle medewerkers in het zorgcentrum een mondkapje.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 28 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×