Stel de Radio Aalsmeer Top 300 mee samen

Radio Aalsmeer bestaat bijna 30 jaar en dat gaat gevierd worden! Zaterdag 4 september werd tijdens het live verslag van Vuur & Licht op het Water onthuld dat van 29 t/m 31 oktober de Radio Aalsmeer Top300 uit wordt gezonden.

De luisteraars stellen deze lijst samen door te stemmen. Dit kan heel eenvoudig: surf met je mobiel of computer naar www.radioaalsmeer.nl/top300, typ in de zoekbalk jouw favoriete artiesten en titels van liedjes in en klik deze aan. Staat iets er niet tussen? Klik dan op het groene plusje naast de zoekbalk.

Onder alle stemmers worden speciale Aalsmeerse prijzen verloot, dus stem snel op jouw favoriete muziek en maak kans!

 

 

Gepubliceerd: 7 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×